KUE KEJU (KASTENGEL)

Bahan:

  1. 200 gram mentega
  2. 2 butir telur (dibuang 1 putihnya)
  3. 175 gram keju parut
  4. 150 gram terigu
  5. Garam secukupnya

Cara Membuat Resep Masakan Kue Keju (Kastengel):

  1. Kocok mentega, telur dan garam selama 5 menit
  2. Masukkan terigu dan keju parut, aduk dengan sendok kayu
  3. Giling setebal 0,5 cm kemudian potong 2×4 cm. Olesi permukaan dengan kuning telur kocok tipis-tipis. Hiasi atasnya dengan keju serut. Panggang hingga kuning.

About 3wibowo

Indonesian
This entry was posted in Kue Kering, Makanan, Tata Boga and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s